Σεπτέμβριος 2021

Ο Τσιτσιπάς σχεδιάζει να εμβολιαστεί φέτος μετά από την κριτική που δέχθηκε

Ο αστέρας του τένις πυροδότησε αντιπαράθεση στα Masters του Σινσινάτι τον περασμένο μήνα, όταν είπε ότι δεν θα δεχτεί το εμβόλιο, αν δεν καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για το διαγωνισμό στο Tour of Association of Tennis Professionals (ATP).

Τα σχόλιά του αποδοκιμάστηκαν από την Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο τρίτος στον κόσμο τενίστας δεν είχε αρκετή γνώση για τα εμβόλια για τον COVID-19 για να σχηματίσει γνώμη για το θέμα.

Φαίνεται ότι ο Τσιτσιπάς έκανε τώρα μια στροφή στην απόφασή του αφού αποκάλυψε την πρόθεσή του να δεχτεί ένα εμβόλιο.

Η Μαρία Σάκκαρη νικά την Πλίσκοβα και προχωρά στον ημιτελικό του US Open

Η Ελληνίδα σταρ του τένις Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Νο 4 της Καρολίνα Πλίσκοβα στον προημιτελικό του US Open. Η Σάκκαρη θα προχωρήσει στον πρώτο της ημιτελικό US Open με την Emma Raducanu.

Η Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται σήμερα στο νούμερο 18 στον κόσμο, κατέβηκε με την Νο. 4 με την Πλίσκοβα με 6-4, 6-4 την Τετάρτη. Η 26χρονη θα είναι η πρώτη Ελληνίδα που θα φτάσει στον ημιτελικό του US Open single.

Ο Τσαπατάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο

Ο Αντώνης Τσαπατάκης έχει κερδίσει ένα χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. Πρόσθιο SB4 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Τσαπατάκης τερμάτισε σε 1 λεπτό 40,20 δευτερόλεπτα, πίσω από τον Ρώσο Ντμίτρι Τσερνιάεφ (1: 31,96, παγκόσμιο ρεκόρ) και τον Κολομβιανό Μοΐς Φουέντες Γκαρσία (1: 35,86).

Αυτό είναι το πέμπτο μετάλλιο της Ελλάδας και το τέταρτο χάλκινο, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Έχει επίσης κερδίσει ένα ασημένιο.