Ιούλιος 2020

Μπάσκετ: Ο Έλληνας αμυντικός Σλούκας επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ο Έλληνας αμυντικός Κώστας Σλούκας έφυγε από την Φενερμπαχτσέ Μπέκο την Παρασκευή για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

"Ο Σλούκας επιστρέφει στην πατρίδα του ... Ο Ολυμπιακός BC ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα. Ο 30χρονος παίκτης θα είναι" κόκκινος "για τα επόμενα τρία χρόνια", δήλωσε ο Ολυμπιακός στην ιστοσελίδα του.

Ο Σλούκας ήταν βασικός παίκτης για τον Ολυμπιακό, κερδίζοντας το EuroLeague της Turkish Airlines 2012 και 2013 με το ελληνικό μπάσκετ.

Οι Πράσινοι σαρώνουν τους Κόκκινους για να κερδίσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα βόλεϊ σε 14 χρόνια

Ο Παναθηναϊκός έχει ανατρέψει τις πιθανότητες να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο πρωταθλήματος στο βόλεϊ σε 14 χρόνια, μόλις δύο χρόνια μετά το χείλος του υποβιβασμού.

Οι Πράσινοι αντιμετώπισαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα την τελευταία δεκαετία και δύο φορές ήρθαν κοντά στην πτώση, αλλά κατά κάποιον τρόπο επέζησαν και ανασυγκροτήθηκαν την περασμένη σεζόν με την υποστήριξη του απερχόμενου ιδιοκτήτη του ερασιτεχνικού και του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Mohamed Elneny

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, o Ολυμπιακός έδειξε ενδιαφέρον να υπογράψει τον διεθνή Αιγύπτιο Μοχάμεντ Έλνυ.

Ο Έλνυ έγινε ζωτικός παίκτης για την Μπεσίκτας από τότε που τους δώθηκε δανεικός από την Άρσεναλ.

Έχασε μόλις πέντε παιχνίδια λόγω αναστολής και έκανε συνολικά 31 εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες αυτή τη σεζόν και έδωσε εννέα ασίστ.

Ωστόσο, είχε διένεξη με τους Τούρκους γίγαντες καθώς του χρωστάνε 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Τα οποία δεν είναι σε θέση να πληρώσουν λόγω των τρεχουσών οικονομικών συνθηκών που οφείλονται στην επιδημία του COVID-19.