Ο Γιάννης Αντετοκούμπο στην πλευρά των χαμένων του NBA Finals Game One

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο που ήταν ακόμα σε ανάρρωση ήταν στην ηττημένη πλευρά του τελικού παιχνιδιού 1 του ΝΒΑ καθώς οι Milwaukee Bucks ηττήθηκαν την Τρίτη από τους Phoenix Suns 105-118.

Ο Αντετοκούμπο, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στο γόνατο την περασμένη εβδομάδα, ήταν προσεκτικός καθ 'όλη τη διάρκεια του αγώνα. Σημείωσε 20 για να πάει μαζί με 17 ριμπάουντ στην απώλεια, αλλά έπαιξε μόνο 35 λεπτά και δεν μπορούσε να είναι τόσο επιθετικός όσο συνήθως με 11 προσπάθειες καλαθιού στο γήπεδο.

Ακόμα και στην ήττα, είχε το μεγαλύτερο αποκορύφωμα της νύχτας με ένα απίστευτο μπλοκ κυνηγιού δεύτερου τριμήνου.

Μετά το παιχνίδι, ο Αντετοκούμπο είπε: «Νόμιζα ότι θα είμαι εκτός για ένα χρόνο, ξέρετε. Είμαι πολύ χαρούμενος που δύο παιχνίδια αργότερα, επέστρεψα. "

Το παιχνίδι 2 των τελικών του ΝΒΑ θα παιχτεί την Πέμπτη. Μια νίκη σε αυτό το παιχνίδι θα έπαιρνε τους Suns μέσα σε δύο νίκες από τον τίτλο, ενώ μια νίκη του Μιλγουόκι θα ανέβαινε ακόμη και τη σειρά και θα έδινε το πλεονέκτημα στο γήπεδο των Bucks.

Οι δύο πλευρές ήταν κοντά για το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, προτού ο Φοίνιξ προκαλέσει το προβάδισμα μέχρι και το 20 στο τρίτο ημίχρονο.

Μια εξαγριωμένη επιστροφή των Bucks το έκοψε πίσω σε επτά στο τέταρτο ημίχρονο, αλλά οι Suns απλά δεν θα αρνούνταιταν. Πήραν τη γροθιά του Μιλγουόκι και αντιμετώπισαν αρκετές από τις δικές τους, κερδίζοντας τελικά το παιχνίδι 1, 118-105.

Ο Chris Paul πρωτοστάτησε με μια ακόμη αστρική εκδρομή μετά την περίοδο. Σημείωσε 32 πόντους για να οδηγήσει τους Suns, αλλά ο Devin Booker δεν ήταν πολύ πίσω με 27 δικούς του.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο υπέστη τραυματισμό στο γόνατο την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του τελικού του Game Four του Ανατολικού Συνεδρίου. Ευτυχώς, ο τραυματισμός ήταν λιγότερο σοβαρός από ότι φοβόταν προηγουμένως.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έδειξαν ότι η δομή του γονάτου του αστεριού είναι καλή, χωρίς σημαντική ζημιά στις αρθρώσεις ή στους συνδέσμους.

Το Greek Freak χρειάστηκε βοήθεια από το γήπεδο αφού υπέστη ένα υπερβολικό χτύπημα στο γόνατο στο τρίτο ημίχρονο, αφού πήδηξε για να υπερασπιστεί ένα Hawks alley-oop και δεν επέστρεψε στο παιχνίδι.